17:00

Vikens IK

Referat: Vejby IF - Vikens IK

En parkerad buss.....

Söndagens match mot Viken blev en tight tillställning när Viken kom med 11 man och "parkerade bussen" vid straffområdet.
Självklart ett strategi som vi själv hade kört på i samma läge och eftersom Viken alltid har ett stabilt försvar blev det en tuff uppgift att "få hål på dom".
Vi dominerade totalt och hade nog ett bollinnehav på 75% men skapade väldigt få rena målchanser utöver ett antal skott som gick en bit utanför. Viken hade en man på topp och kom i några kontringar där Öberg fick göra stora räddningar:)
Efter 0-0 i paus pratade vi om att hålla bollen mer på marken och få upp tempot för att komma till fler lägen och till slut, med drygt 5 minuter kvar, kom äntligen det förlösande 1-0 målet på ett kanonskott från Agim assisterad av Jordö.
Det var kul att se Patrik komma in och ta för sig på mittfältet och även att kunna hälsa Andy välkommen tillbaka i matchspel.

Nu är vi i delad serieledning med SIF och på söndag väntar en ny tuff utmaning då vi möter Högaborg på hemmaplan:)